Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH over Brugse transferplannen: “Misschien nog iets aan de kern toevoegen”

MPH over Brugse transferplannen Misschien nog iets aan de kern toevoegen

Ludovic Butelle is tot nu toe de enige winteraanwinst van Club Brugge. Mogelijk blijft dat ook zo, al liggen er duidelijk gewijzigde transferplannen klaar bij een vertrek van Duarte.

Leandro Pereira stond in Spanje voor zijn ‘examenweek’, maar moest met een enkelblessure toekijken hoe zijn ploegmaats er de pees op legden. “Dat hij zich door zijn blessure niet kon bewijzen, is jammer”, vertelt Preud’homme aan Het Nieuwsblad. De Brugse coach gaf eerder al aan dat hij kwaliteiten ziet in de 24-jarige Braziliaan, maar beseft dat Pereira in 2016 toch snel meer zal moeten brengen. “Hij blijft een vraagteken”, klinkt het bij de Luikenaar.

Daarnaast doet Preud’homme de blauw-zwarte transferplannen uit de doeken. “Jullie weten het ook, er is een kans dat Duarte weggaat. Als hij vertrekt, kunnen we misschien nog iets aan de kern toevoegen. Al hoeft dat dan niet per se een centrale verdediger te zijn. Daar hebben we al aardig wat opties.”

Tot slot geeft de Brugse trainer nog mee wat voor soort speler(s) hij graag naar Jan Breydel ziet afzakken. “Op dit moment moeten we geen spelers halen voor de toekomst. Alleen spelers die direct renderen zijn welkom”, besluit hij klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws