Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Moeskroen aast op Club-verdediger

Moeskroen aast op Club-verdediger

Jean-Charles Castelletto had onlangs een huurakkoord met KV Kortrijk, maar die overgang sprong af door Kortrijk-topman Ken Choo. Hij bleek immers geen fan van gehuurde spelers. Vervolgens moest Club op zoek naar een nieuwe oplossing voor zijn 21-jarige Fransman.

Zo werd er opnieuw bij Westerlo gepolst, aangezien de ploeg van Bob Peeters eerder al interesse had in de Brugse verdediger. Maar de Kempenaars versterkten zich intussen al met Anderlecht-speler Hervé Matthys, die net als Castelletto zowel centraal in de verdediging als op de linksachter uit de voeten kan.

Wellicht biedt Moeskroen een oplossing. Volgens L’équipe en Sudinfo hebben Glen De Boeck & co hun zinnen namelijk gezet op Castelletto. Het zou om een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws