Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele: “Mezelf iets te veel druk opgelegd”

Mechele: "Mezelf iets te veel druk opgelegd"

Brandon Mechele was vorig seizoen niet weg te denken uit de basiself van Michel Preud’homme. Dit jaar ligt dat enigszins anders. Het Brugse jeugdproduct zoekt naar een verklaring.

“De verwachtingen zijn nu anders”, opent Mechele in Het Nieuwsblad. “Hoger. Ik voel dat er druk is om dit jaar nog beter te doen en misschien heb ik me daardoor ook zelf iets te veel druk opgelegd. Daarom dat de afgelopen maanden niet de allerbeste waren die ik in mijn leven gespeeld heb”, aldus de Brugse verdediger.

Met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Oscar Duarte en Jean-Charles Castelletto heeft Mechele heel wat concurrentie centraal in de verdediging. “Je moet beseffen dat niet iedereen alles kan spelen.”

Toch ziet Mechele ook voordelen in de brede kern van blauw-zwart. “Vorig jaar gingen we in Play-Off I onderuit omdat we geen wisselmogelijkheden hadden. Zelfs bij mij was het vat de laatste matchen helemaal af. Dan begrijp ik wel dat de coach dit seizoen voor een rotatiesysteem kiest. Ook al vind ik het soms moeilijk te accepteren. Ik wil gewoon alles trainen en alles spelen. Dat is mijn karakter.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws