Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert over wintermercato: “Ik hoop dat hij blijft”

Mannaert over wintermercato Ik hoop dat hij blijft

Zondag trekt Club Brugge voor zijn jaarlijkse winterstage naar het Spaanse San Roque. Vincent Mannaert blikt vooruit en geeft een woordje uitleg bij de transferintenties tijdens de wintertransferperiode.

Van zondag 3 tot maandag 11 januari bereiden Michel Preud’homme en de zijnen zich voor op de laatste rechte lijn richting play-offs. Onze coach selecteerde 28 spelers en volgens algemeen manager Mannaert zal er tijdens de wintermercato niet al te veel meer veranderen aan de Brugse spelerskern.

“Het is niet evident om spelers toe te voegen die meteen een meerwaarde bieden”, opent Mannaert in HLN. “Het seizoen is halfweg, er zit een zekere dynamiek in het team en iedereen is vertrouwd met de tactiek van de coach. Maak eens de ranglijst van de laatste twintig wintertransfers bij alle topclubs in België en je zal zien dat er maar weinig succesvolle tussen zitten. Ik beschouw het enkel als een kans om blessures op te vangen of in de breedte te versterken.”

“Ik denk dus dat er niet veel zal bewegen”, gaat Mannaert verder. “De jonge gasten mogen alleszins niet weg. Bolingoli, Dierckx, Cools en Coopman: ze blijven allemaal en zullen kansen krijgen. Vazquez is vertrokken. En van Meunier hoop ik dat hij blijft, zoals hij zelf al verklaard heeft. Leandro willen we op stage evalueren, want daar hebben we nog te weinig van gezien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws