Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert legt uit waarom Club Moraes aantrok: “De keuze was simpel”

Mannaert legt uit waarom Club Moraes aantrok: "De keuze was simpel"

Het leek er even op dat Club Tom De Sutter een reddingsboei zou toewerpen, maar intussen is Bursaspor zijn financiële verplichtingen in extremis nagekomen. Bijgevolg werd Wesley Moraes aangesteld. Vincent Mannaert legt uit waarom. 

De 19-jarige Braziliaan, die werd overgenomen van het Slowaakse AS Trenčín, moet de nieuwe targetman van blauw-zwart worden. Moraes scoorde in zijn laatste zeven wedstrijden voor Nieuwjaar maar liefst vijf keer.

“Het is een type Oulare, want dat hadden we nog niet in onze kern”, verklaart Mannaert in Het Nieuwsblad. De Brugse CEO benadrukt ook dat de komst van een extra aanvaller geen must was.

“Kijk, de positie van spits was deze transferperiode niet meteen onze prioriteit. Met 47 doelpunten hebben we de beste aanval van de competitie en met topschutters als Vossen en Diaby en ook Pereira op de terugweg zitten we goed voorin. Daarom was de keuze simpel: een grote en liefst jonge spits of niemand.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws