Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar Vazquez bevestigt: “Transfer is rond”

Makelaar Vazquez bevestigt Transfer is rond

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar de transfer van Victor Vazquez naar Cruz Azul zou dan toch in kannen en kruiken zijn. Dat meldt Horacio Gaggioli, de makelaar van Vazquez.

Club Brugge, Cruz Azul en Vazquez waren het al een tijdje eens over de transfer, maar een bankgarantie kon nog altijd roet in het eten gooien. Dat de Mexicaanse banken tijdens de kerstperiode gesloten waren, maakte het er allemaal niet gemakkelijker op. En toen in lokale pers verscheen dat Vazquez op de Mexicaanse competitie neerkijkt, keerden een groep Cruz Azul-fans zich zelfs resoluut tegen de overgang van de middenvelder.

Omdat de transfer maar bleef aanslepen, besloot FOX Sports MX om Horacio Gaggioli, de makelaar van Vazquez, op te bellen. Uit dat telefoongesprek blijkt dat er eindelijk witte rook is voor de Spaanse middenvelder.

“Victor is nu officieel een speler van Cruz Azul. Het gaat om een contract tot midden 2018”, aldus Gaggioli. “Normaal gesproken is Victor donderdag in Mexico voor zijn medische testen”. Tot slot benadrukte hij hoe felbegeerd Vazquez wel was. “70% van de ploegen in de Primera División wilden Victor graag binnenhalen”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws