Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar De Sutter verklaart kansen op terugkeer naar Club

Makelaar De Sutter verklaart kansen op terugkeer naar Club

Club Brugge zou tijdens de wintermarcato graag nog een spits binnenhalen. Leandro Pereira kon tot dusver immers niet overtuigen en ligt momenteel met een enkelblessure nog een tijdje in de lappenmand.

Hoewel blauw-zwart met verschillende pistes bezig is, lijkt die van Tom De Sutter het meest voor de hand liggend. De 30-jarige aanvaller is immers op een zijspoor beland bij Bursaspor. Hij kon er nog niet scoren en de Turkse club kampt momenteel met betalingsproblemen.

De Sutter kan eind januari bijgevolg een vrije speler worden. “Club is zeker een interessante optie. Natuurlijk ook omdat het de enige ploeg is waar hij nog voor mag uitkomen”, reageert makelaar Didier Frenay in HLN. 

De ex-spits van blauw-zwart mag in Europa enkel voor Club en Bursaspor uitkomen, al is een transfer naar de MLS niet uitgesloten. Daar werd De Sutter eveneens aangeboden en heeft hij met Sacha Kljestan een goede vriend rondlopen. “Maar misschien wordt het gewoon Club. Al zijn we verplicht om te wachten tot eind januari. We gaan Bursaspor geen cadeaus doen”, besluit Frenay.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws