Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lieten Club-spelers hooligans binnen in afgesloten stadion?

Lieten Club-spelers twee hooligans in afgesloten stadion

Vorige week werden acht hooligans van Club Brugge opgepakt vanwege hun betrokkenheid bij een vechtpartij met Napoli-fans. Twee van hen kwamen met een wel erg opmerkelijke uitleg, waardoor nu mogelijk ook twee spelers in de problemen dreigen te komen.

“Wij hebben de wedstrijd in het stadion gevolgd”, aldus twee opgepakte supporters tijdens hun verhoor. “We hadden armbandjes gekregen van twee spelers. Maar er hing zo weinig sfeer in het lege stadion dat we maar weer vertrokken zijn.”

Toch lijken de omschreven omstandigheden quasi onmogelijk. De geselecteerde spelers en de staf mochten het stadion namelijk binnen zonder identificatiebandjes. Wat veel aannemelijker lijkt, is dat de bandjes afkomstig waren van aanwezige journalisten, Brugse medewerkers, UEFA-genodigden of niet-geselecteerde spelers. Dat meldt Het Nieuwsblad.

“Het lijkt ons zeer onwaarschijnlijk dat de supporters via de spelers zijn binnengeraakt, als ze al zouden zijn binnengeraakt”, klinkt het bij Club. De Voetbalcel zal nu moeten oordelen of de bezorgers van de identificatiebandjes al dan niet strafbare feiten hebben gepleegd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws