Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Landuyt heeft stadionnaam voor Brugse voetbaltempel al in gedachten

Landuyt heeft stadionnaam voor Brugse voetbaltempel al in gedachten

De plannen voor het nieuwe stadion van Club Brugge worden langzaamaan wat concreter. Hoewel het dossier nog volop aan de gang is, waagt burgemeester Renaat Landuyt zich nu al aan een naam voor de nieuwe thuishaven van blauw-zwart.

Zo wil Landuyt dat er straks over het “Noordzeestadion” gesproken wordt als we het over de nieuwe voetbaltempel aan de Blankenbergse Steenweg hebben. Die naam werd ook al naar voren geschoven voor het toenmalig Olympiastadion (het huidig Jan Breydelstadion), maar is volgens de Brugse burgemeester nu beter geschikt.

“Noordzeestadion zou nog eens benadrukken dat de grootste stad aan zee Brugge is. Het stadion past immers perfect in onze wens de stad verder in de richting van de zee te ontwikkelen”, verklaart Landuyt zijn naamkeuze in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws