Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Komst van Poulain heeft consequenties voor Duarte en Castelletto

Komst van Poulain heeft consequenties voor Duarte en Castelletto

Nu Club Brugge volgens HLN een akkoord heeft met Poulain, lijkt de toekomst van Duarte en Castelletto duidelijk.

Aangezien Club met Engels, Mechele, Denswil én straks Poulain over meer dan genoeg centrale verdedigers beschikt, zal Duarte blauw-zwart sowieso verlaten.

De Costa Ricaanse international wil graag andere oorden opzoeken en zal door Club niets in de weg gelegd worden. Het Spaanse Eibar blijft met een bod van 1,5 miljoen euro het meest concreet, maar Club wil meer geld vangen voor zijn centrale verdediger. Wellicht wacht men voorlopig eventuele aanbiedingen uit Italië af, waar er eveneens interesse is.

Castelletto zal op zijn beurt uitgeleend worden bij een vroegtijdige transfer van Poulain. De 20-jarige Fransman is bij de komst van de Kortrijk-verdediger immers overbodig en kan dan beter elders speelminuten vergaren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws