Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kans op Linetty lijkt te verkleinen voor Club

Kans op Linetty lijkt te verkleinen voor Club

Club wilde hem in de zomer al, maar ook tijdens deze wintermercato viel al geregeld de naam van Karol Linetty. Toch lijkt de komst van de 20-jarige middenvelder weer wat kleiner geworden zijn.

Poolse bronnen melden namelijk dat het Linetty zijn droom is om deel uit te maken van de Poolse selectie op het EK in Frankrijk. Daar zou hij zelfs een lucratieve wintertransfer voor aan zich voorbij laten gaan. Want niet alleen Club, maar ook onder meer Leicester City en Napoli willen de jonge international binnenhalen.

Bij een ploeg die een stap hoger staat dan de Poolse competitie is Linetty echter niet zeker van zijn plaats. Bij Lech Poznan is hij dat wél. Hij is er immers uitgegroeid tot één van de absolute sterkhouders. Bovendien heeft Linetty nog een contract tot midden 2018 bij Lech Poznan en verkocht de club enkele dagen geleden Kasper Hämäläinen, een andere middenvelder, aan aartsvijand Legia Warschau.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws