Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kans dat Duarte Club verlaat, wordt nog wat groter

Kans dat Duarte Club verlaat, wordt nog wat groter

Oscar Duarte zal wellicht andere oorden opzoeken. De 26-jarige verdediger kon afgelopen zomer al op heel wat interesse rekenen, maar toen wilde Club niet van zijn vertrek weten. Als compensatie werd er wel een gentlemen’s agreement gesloten.

Bij een aanvaardbaar bod mag Duarte deze winter dan ook vertrekken. Zoals je gisterenochtend al op BlauwZwartFans kon lezen, onderhandelt de centrale verdediger momenteel met Eibar over een eventuele overgang naar de Primera División. Dat bevestigt nu ook HLN.

Maar niet alleen in Spanje wordt er aan de mouw getrokken van Duarte. Er zou immers ook interesse uit Engeland en Frankrijk zijn voor de Costa Ricaanse international. Als Duarte vertrekt, zal Jean-Charles Castelletto zéker niet uitgeleend worden. Onder meer Westerlo heeft interesse in de 20-jarige Fransman.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws