Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jelle Vossen over doelpuntenaantal: “Dat deert me echt niet”

Jelle Vossen over doelpuntenaantal Dat deert me echt niet

Op de Freethiel werd Jelle Vossen opnieuw in de basis gedropt door Michel Preud’homme. De 26-jarige Limburger bedankte zijn jarige coach met de winning goal.

Na amper vijf minuten in de tweede helft schoot Vossen de 1-2-eindstand tegen Waasland-Beveren op het bord. Toch waren er daarna nog heel wat kansen voor beide ploegen. “Dit is het soort wedstrijd die je als team over de streep moet proberen te trekken. Het was zeker niet onze beste en mooiste match, maar het belangrijkste waren de drie punten. We hebben er hard voor gevochten en zijn uiteindelijk beloond met de overwinning.”

Volgens Vossen zat de bekermatch tegen de Buffalo’s wel nog in de benen. “We hadden donderdag een lastige wedstrijd en dan is het altijd riskant om op verplaatsing, amper drie dagen nadien, puntenverlies te lijden. We kunnen dan ook heel tevreden zijn”, vertelt hij op de officiële website.

Intussen heeft de Brugse goaltjesdief zijn doelpuntenaantal opgekrikt naar negen stuks en stijgt hij week na week in de topschuttersstand. “Het is natuurlijk een positief gegeven dat ik kon scoren, maar verder ben ik daar echt niet mee bezig. Hoeveel doelpunten dat aan het einde van de rit zijn, deert me echt niet. Ik probeer gewoon belangrijk te zijn voor het team met mijn doelpunten. Met Diaby hebben we trouwens al de Gouden Stier in onze rangen”, lacht hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws