Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Invaller Vazquez betrokken bij winnende doelpunt Cruz Azul

Invaller Vazquez betrokken bij winnende doelpunt Cruz Azul

Zaterdagnacht stonden Cruz Azul en Chiapas tegenover elkaar in de Mexicaanse competitie. Twee oude bekenden tijdens dat duel: bij de thuisploeg begon Victor Vazquez op de bank en bij de uitploeg stond ex-huurling Francisco ‘Gato’ Silva in de basis.  

De wedstrijd begon erg slecht voor Cruz Azul, dat tot dusver nog geen van zijn eerste 3 competitiewedstrijden wist te winnen. Al na 20 minuten moest de thuisploeg met zijn tienen voort. Even later pech voor Chiapas. Na een half uur moest Silva immers noodgedwongen naar de kant.

Cruz Azul kwam even voor de rust op achterstand en leek op weg naar puntenverlies, maar vocht in de tweede helft terug. Uiteindelijk werd het 2-1 voor de thuisploeg, waarbij invaller Vazquez (na 73 minuten) betrokken was bij de winning goal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws