Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Vossen, slecht nieuws voor Pereira

Goed nieuws voor Vossen, slecht nieuws voor Pereira

Jelle Vossen trok zondagmiddag wat ziekjes de vlieger op en moest de avondwandeling op Spaanse bodem aan zich voorbij laten gaan. Ook de trainingen op maandag kwamen te vroeg voor de 26-jarige Limburger. Intussen is de Brugse goalgetter aan de beterhand, maar collega-spits Pereira is er minder goed aan toe.

Maandagavond tekende Vossen voor het eerst present op het avondmaal. Vandaag verscheen hij ook op het oefenveld. Ondanks maag- en darmklachten kon de aanvaller de groepstraining gewoon afwerken. Wellicht is hij morgen weer helemaal de oude.

Leandro Pereira heeft dan weer last van een verstuikte enkel. Hij probeerde vanmorgen bij de groep aan te sluiten, maar moest al snel afhaken. In de namiddag werd er in een nabijgelegen ziekenhuis een scan gemaakt van zijn enkel. Voorlopig is het nog wachten op de resultaten. Erg vervelend voor de Braziliaanse spits. Hij zou deze week namelijk nauwlettend in de gaten gehouden worden. Maandag bewees hij alleszins dat hij het doel wel degelijk weet staan.

Andere afwezigen waren Thomas Meunier (de rechtsachter viel maandag geblesseerd uit) en Davy De fauw (griep). Boli Bolingoli bleef in de fitnesszaal en Bernie Ibini trainde individueel met kinesist Jan Van Damme. Lees de UPDATE van woensdag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws