Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Preud’homme met het oog op match tegen Moeskroen

Goed nieuws voor Preud'homme met het oog op match tegen Moeskroen

Preud’homme trok met een 28-koppige kern op winterstage, waarvan enkel Bernie Ibini in de lappenmand lag. Bij de terugkeer naar België had de Brugse coach door allerlei kwaaltjes nog 19 fitte spelers. Maar daar is intussen positieve verandering in gekomen.

Thomas Meunier, Felipe Gedoz en Jean-Charles Castelletto kwamen niet in actie tijdens de oefenmatch tegen Mainz, maar zijn intussen aan de beterhand. Het drietal trainde woensdag probleemloos mee. Oscar Duarte, die nog hinder ondervindt van een overbelaste hamstrings, trainde woensdag eveneens mee. De Costa Ricaan zal echter in de loop van de week een trainingssessie overslaan om zijn hamstrings wat rust te gunnen. Dat meldt de officiële website.

Ook Davy De fauw, die de winterstage te San Roque noodgedwongen moest verlaten met buikgriep, is weer helemaal de oude. Leandro Pereira en Laurens De Bock blijven wel in de blauw-zwarte lappenmand. Beide heren kampen met een enkelblessure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws