Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent mag zich aan kolkend Jan Breydel verwachten (mét speciale actie)

Gent mag zich aan kolkend Jan Breydel verwachten (met speciale actie)

Op woensdag 3 februari ontvangt Club de Buffalo’s in de strijd om een plaats in de finale van de Beker van België. Club heeft iets recht te zetten na de 2-1-nederlaag in de Ghelamco Arena, maar alles blijft mogelijk. Zéker in een kolkend Jan Breydel!

Het ziet ernaar uit dat het bekerduel tussen Club Brugge en AA Gent in een uitverkocht Jan Breydelstadion zal plaatsvinden. Blauw-zwart bereikte maandagochtend immers al de kaap van 21.000 verkochte tickets. Dat meldt de officiële website.

Bovendien zijn de prijzen meer dan schappelijk. Een kaartje kost tussen de 10 en 20 euro en de allerjongsten (< 12 jaar) mogen voor 5 euro de terugwedstrijd in de Croky Cup bijwonen. Intussen is ook bekend dat scheidsrechter Johan Verbist de wedstrijdleiding op zich zal nemen.

Daarnaast zal de jaarlijkse Flag Day door Blue Army georganiseerd worden. De supportersvereniging is daarvoor wel nog op zoek naar helpende handen. Voel jij je geroepen? Stuur dan een mailtje naar medewerker@blue-army.com en vermeld alle namen van de personen die op 3 februari (om 15u) de sfeeractie willen ondersteunen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws