Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent kan voor unicum zorgen als het Club uitschakelt

Gent kan voor unicum zorgen als het Club uitschakelt

Het is geen toeval dat Club Brugge, Gent, Standard en Genk straks de halve finale van de Beker van België spelen. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Club geraakte in de voorbije 20 jaar maar liefst zeven keer in de halve finale van de Beker van België. Gent, Standard en Genk tellen zes deelnames. Opvallend hierbij: van die zeven halve finales bereikte blauw-zwart ook zeven keer de finale! Vijf keer daarvan werd de beker mee naar Brugge genomen.

Hein Vanhaezebrouck en de zijnen kunnen dus voor een unicum zorgen als ze straks Michel Preud’homme & co opzij weten te zetten. Ondanks de gunstige bekerstatistieken belooft het echter allesbehalve een gemakkelijke klus te worden tegen de Gentenaars. De laatste Brugse zege tegen de Buffalo’s dateert van 22 december 2013.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws