Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De finale van het Brugse FIFA-toernooi: “Timmy scoort, heel realistisch!”

De FIFA-finale van Game of Rooms: "Timmy scoort, heel realistisch!"

Naast trainingen en oefenwedstrijden was er vanzelfsprekend ook tijd voor ontspanning op winterstage. Club daagde de spelers uit voor een toernooi #GameOfRooms. Elke dag namen 2 kamers het tegen elkaar op in een potje FIFA16. De duo’s Engels-Coopman en Vanaken-Teunckens kwamen de voorbije week het best voor de dag en speelden de finale.

Onder het toeziend oog van de staf werd er heel wat afgelachen tijdens een speciale FIFA-versie van Club Brugge tegen Club Brugge. De grappige opmerkingen over de eigen spelers vlogen dan ook in het rond.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws