Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-concurrent van Butelle: “Ludovic is behoorlijk compleet, slechts één klein vraagtekentje”

Ex-concurrent van Butelle Ludovic is behoorlijk compleet, slechts één klein vraagtekentje

Ludovic Butelle is tot dusver de enige winteraanwinst van Club Brugge. Maar dat zou wel eens een hele belangrijke kunnen zijn. De 32-jarige ex-doelman van Angers brengt immers heel wat ervaring mee naar Jan Breydel. Dat vindt ook Grégory Malicki, die bij Lille nog de concurrentie aanging met Butelle.

“Ludovic is heel goed op zijn lijn en heeft uitstekende reflexen. Hij leest het spel ook goed en is sterk in zijn anticipaties”, vertelt Malicki in Sport/Foot Magazine. “Hij heeft niet echt een zwak punt en is in mijn ogen behoorlijk compleet.”

Al is er volgens Malicki wel nog één werkpunt bij Butelle. “Misschien kan je een klein vraagtekentje plaatsen bij zijn tussenkomsten op hoge ballen. Daarop kan hij soms nog beter doen, maar verder is er niets”, besluit Malicki.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws