Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Er zit nog steeds geen lijn in bij Club”

Er zit nog steeds geen lijn in bij Club

Afgelopen donderdag ging Club in de slotminuten met 2-1 onderuit in de Ghelamco Arena. Zo blijft de terugwedstrijd in de halve finale van de Beker van België helemaal open en heeft blauw-zwart alles nog in eigen handen. Johan Boskamp ziet het echter niet goed in voor Club.

De Nederlandse analist was donderdag een aandachtige toeschouwer, maar kon naar eigen zeggen niet genieten van de wedstrijd. “Lekker dat die ellendige winterstop eindelijk overal ten einde is, maar donderdag beleefde ik geen leuke avond moet ik zeggen. Toen zat ik in de Ghelamco Arena naar Gent – Club Brugge te kijken. Spannende match, maar daar is echt alles mee gezegd”, vertelt hij in Het Belang van Limburg.

Boskamp kon zich vooral niet vinden in de tactiek van Michel Preud’homme en zijn manschappen. “Brugge stelde niks voor. Voetballend zit daar nog steeds geen lijn in. Je kan dan zeggen dat ze met tien man kwamen te staan, maar ook daarvoor sloeg het nergens op. Izquierdo speelde haast linksachter”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws