Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels verklaart sterke prestatie tegen Moeskroen: “Voelde me vrij op het veld”

Engels verklaart goede match tegen Moeskroen Voelde me vrij op het veld

Bjorn Engels scoorde zaterdagavond het openingsdoelpunt tegen Moeskroen en lijkt stilaan weer helemaal de oude. Maar onze centrale verdediger wil geen overhaaste uitspraken doen. 

“Het is nog te vroeg om te zeggen dat ik helemaal de oude ben”, vertelt Engels bij PlaySports. “Ik moet nog stappen zetten op het vlak van verdedigende acties, positie kiezen en fitheid. Maar het ging goed gisteren.” Intussen lijkt de schrik om te hervallen ook langzaamaan te verdwijnen. “Het waren 14 verschrikkelijke maanden. Als je zolang niet kan spelen, dan doet dat enorm veel pijn als voetballer. Maar ik ben er nu eindelijk vanaf.”

“Ik heb vrijdag nog een laatste controlescan gehad van mijn knie en daaruit bleek dat het vocht volledig verdwenen is. Dat doet heel veel deugd en gaf me vertrouwen voor de match tegen Moeskroen. Zo voelde ik me vrij op het veld. Ook de winterstage was voor mij heel belangrijk om bevestiging te krijgen dat alles goed zit in mijn lichaam.”

Meermaals bewezen dat we sterk duo zijn

Engels stond tegen Moeskroen opnieuw naast Mechele, een duo dat eerder al succesvol bleek. “We hebben al meerdere keren bewezen dat we een sterk duo zijn. Maar Stefano is ook heel goed bezig. We zijn nog steeds met 4 volwaardige centrale verdedigers en bij een topclub als Club Brugge is het ook normaal dat je moet knokken voor je plaats.”

Tot slot blikt Engels vooruit op de bekermatch tegen Gent. “We moeten niet onder stoelen of banken steken dat we de beker in Brugge willen houden. De match van donderdag is heel belangrijk, ook voor de titelstrijd. We hebben het in toppers nog niet zo goed gedaan en willen graag winnen. Zo kunnen we een statement maken met het oog op de play-offs”, besluit hij. Engels verklaarde ook zijn liefde voor Arsenal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws