Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Geslaagd in onze missie”

Engels Geslaagd in onze missie

Bjorn Engels speelde, net zoals tegen Moeskroen, een goeie wedstrijd in de Ghelamco Arena. Toch kon de jonge centrale verdediger Club niet behoeden voor een nederlaag. In het slot was hij zelfs, zij het op ongelukkige wijze, betrokken bij de winning goal van Gent.

“Het was zeker niet het mooiste voetbal, maar dat was ook niet belangrijk vandaag”, vertelt Engels bij PlaySports. “Ongelooflijk hoe we onze tegendoelpunten slikten. Het waren twee afgeweken ballen.”

Zo werd de 2-1 van Kums gedevieerd via de rug van Engels. “Ik raakte die bal inderdaad nog met mijn rug en zo ging die er met veel geluk in”, verklaart de verdediger. “Maar het is belangrijk dat we hier een doelpunt konden scoren en dat we met 10 man de schade beperkt hebben. Dus op dat vlak zijn we in onze missie geslaagd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws