Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Als speler ga je niet zeggen dat je moe bent”

Engels Als speler ga je niet zeggen dat je moe bent

Bjorn Engels kopte zondagavond de 0-1 tegen de touwen op de Freethiel, maar zag ook een schot van Cissé ongelukkig op zijn rug afwijken en zo in eigen doel belandden. De 21-jarige verdediger reageert.

“De eerste helft waren we zeer goed gestart en konden we ook scoren, maar dan krijgen we opnieuw een domme goal binnen. Gelukkig konden we nog reageren, maar in het vervolg blijf ik er gewoon af. Want door die gelijkmaker werd het iets moeilijker voor ons”, vertelt Engels op de officiële website.

“Het laatste halfuur kropen we iets te ver achteruit, maar de vermoeidheid zat daar ook wel voor iets tussen. Gelukkig bleef die 1-2 uiteindelijk op het bord. We willen gewoon zo hoog mogelijk eindigen met het oog op de play-offs en moeten naar onszelf kijken en telkens de drie punten proberen te pakken.”

Tot slot kwam Engels ook even terug op zijn kopbaldoelpunt. “Het doet enorm veel deugd dat ik na zo’n lange inactiviteit telkens in de basis kan starten en mijn doelpunten kan meepikken. Het was tegen Waasland-Beveren misschien iets minder, maar de beentjes voelden het laatste halfuur wel een beetje moe aan. Mijn stage was zeer goed en daar heb ik enorm veel opgepikt. Maar als speler wil je gewoon altijd spelen en ga je niet zeggen dat je moe bent. Nu kan ik gewoon mijn rust nemen en dan is het uitkijken naar de match van zondag tegen Lokeren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws