Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Duarte heeft persoonlijk akkoord, maar ook Italiaanse ploegen melden zich

Duarte heeft persoonlijk akkoord, maar ook Italiaanse ploegen melden zich

De kans lijkt groot dat Oscar Duarte zijn blauw-zwart shirt straks inruilt voor een buitenlands exemplaar. De 26-jarige Costa Ricaan zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben.

Eibar, het Spaanse nummer zes in de Primera Division, staat nog altijd het verst in de onderhandelingen met Duarte. Maar intussen hebben ook een resem Italiaanse clubs zich gemeld voor de Costa Ricaan.

Zo weet HLN dat Palermo (dat ook in de zomer al interesse had), Fiorentina, Verona en Sampdoria de Brugse verdediger willen aantrekken. Volgens Het Nieuwsblad heeft de centrale verdediger al een persoonlijk akkoord met Eibar, dat bereid is om 1,5 miljoen euro te betalen voor Duarte.

Hoewel de Spaanse club momenteel duidelijk in poleposition ligt, zou de hoogste bieder wel eens aan het langste eind kunnen trekken in dit verhaal. Costa Ricaanse bronnen meldden immers dat 2,8 miljoen euro zou moeten volstaan om Duarte binnen te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws