Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Duarte beleeft debuut in mineur met owngoal

Duarte beleeft debuut in mineur met owngoal

Oscar Duarte heeft zondagavond zijn debuut gemaakt bij Espanyol. Het werd een pijnlijke avond voor de Costa Ricaan en zijn ploegmaats. Real Madrid vernederde het nummer 15 uit de Primera Division immers met 6-0.

Bij de rust keek Espanyol al tegen een 4-0-achterstand aan. Tijd om Duarte te laten opdraven moet trainer Constantin Gâlcă gedacht hebben.

Maar de ex-speler van Club zal zijn eerste 45 minuten in Espanyol-shirt wellicht snel willen vergeten. Hij verschalkte immers zijn eigen doelman en zette zo de 6-0-eindstand op het bord. De overige Madrileense doelpunten waren van Cristiano Ronaldo (3), Karim Benzema en James Rodriguez.

Duarte maakt owngoal bij debuut

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws