Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Driedubbele save Ryan zorgt voor wereldgoal Valencia

Driedubbele save Ryan zorgt voor wereldgoal Valencia

Mathew Ryan heeft nog eens zijn kans gekregen in een competitiewedstrijd van Valencia. Maar zijn ploeg kwam niet verder dan een teleurstellend 2-2-gelijkspel tegen Rayo Vallecano. De ex-keeper van blauw-zwart kon echter niets verweten worden. Integendeel.

Valencia plukte Ryan bij Club weg om de blessure van eerste keeper Diego Alves op te vangen. Maar de Australische doelman geraakte zelf geblesseerd, waardoor derde keeper Jaume Domènech volop zijn kans kreeg. Die deed het erg goed en zo werd er zelfs even naar een ploeg gezocht om Ryan uit te lenen.

In de Copa del Rey kreeg Ryan wél zijn kans en daarin hield hij twee keer zijn netten schoon (4-0 en 0-3-winst tegen Granada). Dat zorgde ervoor dat de Australische goalie ook in de competitie nog eens tussen de palen stond. Daarbij zorgde Ryan onder meer voor een driedubbele save die een wereldgoal van Negredo inleidde.

De driedubbele redding van Ryan

Socceroos and Valencia CF goalkeeper Mat Ryan makes a brilliant triple save, and then Alvaro Negredo goes up the other end to score from 45 yards.

Posted by Greatest Sporting Moments on Sunday, January 17, 2016

Wie de samenvatting van Valencia – Rayo Vallecano wil bekijken, kan hier terecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws