Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby schiet Club met zijn tienen op voorsprong

Diaby schiet Club op voorsprong

Club Brugge kende een erg moeilijke eerste helft in de Ghelamco Arena, maar slaagde er met zijn tienen tóch in om te scoren. Zo heeft blauw-zwart zijn belangrijke uitgoal beet.

Al na 23 minuten liep Dion Cools tegen een rode kaart aan. De gelegenheidslinksachter sloeg een gemaakt doelpunt met zijn hand uit het Brugse doel en kreeg een rode kaart. Strafschop dus voor Gent, waarbij Gouden Schoen Sven Kums achter de bal ging staan. Maar Butelle pakte.

Even later scoorde Club zelfs. De Buffalo’s waren even uit hun organisatie en daar maakte Club uitstekend gebruik van. Vormer vond Izquierdo en die bediende op zijn beurt Diaby. De Franse Malinees twijfelde niet en schoof het leer voorbij Sels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws