Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze 28 spelers mogen mee op winterstage

Deze 28 spelers mogen mee op winterstage

Club Brugge vertrekt zondagmiddag op winterstage naar Spanje. Michel Preud’homme doet dat met een 28-koppige spelerskern. 

Sinan Bolat, Dylan Seys en Lennert De Smul werden niet geselecteerd en blijven in Brugge om naar een oplossing te zoeken. Victor Vazquez, die normaal gesproken naar Cruz Azul trekt, is zoals verwacht eveneens niet van de partij.

Voor nieuwkomer Ludovic Butelle en de geblesseerde Bernie Ibini is er morgen wél een plaatsje gereserveerd op het vliegtuig richting Malaga. Eens daar aangekomen, nemen de Bruggelingen de bus naar San Roque.

Te beginnen vanaf maandag staan er bijna elke dag twee trainingen op het programma. Op wedstrijddagen (donderdag 7 januari tegen AZ en zondag 10 januari tegen FSV Mainz) volstaat een ochtendtraining. Wie het volledige trainingsschema in Sotogrande wil raadplegen, kan hier terecht.

Michel Preud’homme twijfelde de voorbije dagen om Dennis Van Vaerenbergh en Terry Osei-Berkoe ervaring te laten opdoen op winterstage, maar heeft volgens HLN beslist om het beloftevolle duo dan toch niet mee te nemen.

Deze 28 Club-spelers mogen mee op winterstage

Doelmannen: Butelle, Bruzzese, Cordier en Teunckens
Verdedigers: De fauw, Duarte, Castelletto, Meunier, Cools, Denswil, De Bock, Engels, Mechele en Bolingoli
Middenvelders: Simons, Claudemir, Refaelov, Vanaken, Vormer, Agu en Coopman
Aanvallers: Gedoz, Izquierdo, Dierckx, Ibini, Diaby, Pereira en Vossen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws