Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil tijdens FIFA-toernooi: “Bijna mijn enkels eraf!”

Denswil tijdens FIFA-toernooi Bijna mijn enkels eraf!

Naast trainingen en oefenwedstrijden is er vanzelfsprekend ook tijd voor ontspanning op winterstage. Club daagde de spelers uit voor een toernooi #GameOfRooms. Elke dag nemen 2 kamers het tegen elkaar op in een potje FIFA16. Het duo dat de wedstrijd wint, gaat door naar de wedstrijd van de volgende dag.

Op dag 4 van Game of Rooms nemen Engels en Coopman, die al drie overwinningen op zak hebben, het op tegen Bolingoli en Denswil. Wie in dat duel als winnaar uit de bus kwam, zie je in onderstaande grappige video. De winnaars van vandaag spelen morgen tegen Hans Vanaken en Jens Teunckens.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws