Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil legt uit hoe hij bij Club belandde: “Alleen maar positieve verhalen”

Denswil legt uit hoe hij bij Club belandde Alleen maar positieve verhalen

Tijdens de wintermercato van vorig jaar streek Stefano Denswil op Jan Breydel neer. De Nederlander met Surinaamse roots was door heel wat critici al gecatalogeerd onder de noemer ‘floptransfer’, maar brak de laatste maanden helemaal door.  

Toen Denswil een jaar geleden te horen kreeg dat hij Ajax moest verlaten, wist hij niet meteen welke geïnteresseerde club de beste keuze voor hem zou zijn. Om meer te weten te komen over Club Brugge, contacteerde hij twee landgenoten.

“Toen mijn zaakwaarnemer (Winnie Haatrecht, nvdr) de naam Club Brugge liet vallen, heb ik met Ruudje Vormer en Ryan Donk gebeld. Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord”, vertelt de verdediger in Sport/Voetbalmagazine.

De eerste tien maanden liepen erg stroef voor de 22-jarige Denswil, maar dat komt volgens de ex-Ajacied door het verschil tussen het Belgische en Nederlandse voetbal. “Hier moet je als verdediger in de eerste plaats verdedigen, dát is je taak. En als je af en toe ook aanvallend iets kan toevoegen, is dat maar een klein plusje. Terwijl je in Nederland veel meer moet uitvoetballen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws