Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse na Gent – Club: “Ik heb mijn twijfels over blauw-zwart”

Degryse na Gent - Club: "Ik heb mijn twijfels over blauw-zwart"

AA Gent won donderdagavond met 2-1 van tien Bruggelingen en zo blijft de terugwedstrijd helemaal open. Op 3 februari kan Club de klus in eigen huis klaren, maar dan moet het wel sowieso winnen van de Buffalo’s. Marc Degryse spreekt alvast zijn twijfels uit.

“Preud’homme wilde enkel een resultaat”, vertelt Degryse aan HLN Sport Plus. “De aanpak van Club, zonder druk vooruit, zorgde er wel voor dat AA Gent dominant was. Het had echter geen efficiëntie, het liet na om zijn overwicht te concretiseren. Ok, Club-doelman Butelle was zéér goed tot uitstekend, maar AA Gent schoot zichzelf toch wel in de voet door de mogelijkheden te laten liggen.”

Ondanks het belangrijke doelpunt op verplaatsing van Diaby, ziet Degryse Gent straks in de finale staan. “Ik vraag me af of Club, met de steun van het thuispubliek, in de terugwedstrijd wél in staat zal zijn om druk naar voor te zetten.”

“Eerlijk: ik heb er mijn twijfels bij of Club die confrontatie kan winnen”, gaat Degryse verder. “Nu was het resultaat in elk geval geen goeie weerspiegeling van de wedstrijd, ook al won Gent meer dan verdiend. Club zal sowieso blij zijn met het gescoorde doelpunt, maar kan het zich niet permitteren om nu voor de eigen fans te verdedigen bij de return.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws