Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Met hem erbij had Club 3-0 gewonnen tegen Anderlecht”

Degryse: "Met hem erbij had Club 3-0 gewonnen tegen Anderlecht"

Club Brugge kan terugblikken op een wisselvallige decembermaand. Negatief was de onnodige Europese uitschakeling in Midtjylland (1-1), alsook de competitienederlagen tegen Standard (2-0) en Anderlecht (1-4). Positief was het parcours in de Beker van België tegen achtereenvolgens Lokeren (1-0) en Westerlo (0-2), alsook de competitieoverwinningen tegen Charleroi (2-1) en Kortrijk (1-4). 

Toch had die ruime nederlaag tegen Anderlecht helemaal anders kunnen lopen volgens Marc Degryse. Voor hem was het afhaken van Bram Nuytinck cruciaal in de overwinning van paars-wit. De Nederlander werd immers vervangen door een onverwacht uitstekend spelende Michaël Heylen.

“Gelukkig voor Anderlecht was Nuytinck die dag een tand kwijt. Mét Nuytinck was het 3-0 voor Club geweest”, is de analist scherp in HLN. De 25-jarige Nederlandse verdediger maakte de week voordien immers geen al te beste beurt toen hij een kwartier voor tijd mocht invallen tegen Oostende.

Jan Mulder trekt dan weer alle aandacht naar Olivier Deschacht. “Willen we tijdens het Gala van de Gouden Schoen geen ‘Lifetime Achievement Award’ uitreiken aan Oli Deschacht? Je moet respect hebben voor Schacht. Wat was ie goed op Brugge”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws