Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter ziet fans helemaal uit hun dak gaan na geweldige comeback

De Sutter ziet fans helemaal uit hun dak gaan na geweldige comeback

Bursaspor begon erg teleurstellend aan het seizoen, maar is intussen aan een sterke reeks bezig. De Turkse club won zijn laatste vijf duels (drie bekermatchen en twee competitiewedstrijden) en mag stilaan naar boven kijken in het klassement. De nieuwe werkgever van Tom De Sutter vinden we immers pas terug op een gedeelde twaalfde plaats in de Süper Lig. 

Tom De Sutter, die begin januari zijn eerste doelpunten scoorde voor Bursaspor, zat tegen Trabzonspor in de wedstrijdselectie, maar begon op de bank. De 30-jarige invaller zou er de volle 90 minuten vertoeven, maar zag zijn ploeg wel met een geweldige comeback uitpakken.

Bursaspor keek na amper 7 minuten op de klok al tegen een 0-2-achterstand aan, maar zette de scheve situatie nog helemaal recht. Trabzonspor werd uiteindelijk zelfs met overtuigende 4-2-cijfers naar huis gestuurd en dat moest vanzelfsprekend uitbundig gevierd worden. De Sutter was alvast onder de indruk van de helse sfeer, zo gaf hij mee op Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws