Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter scoort eerste goals voor Bursaspor (maar wordt te koop aangeboden)

De Sutter scoort eerste goals voor Bursaspor (maar wordt te koop aangeboden)

De transfer van Tom De Sutter naar Bursaspor was voorlopig allesbehalve een succes te noemen. Maar vrijdag vond de ex-spits van Club Brugge dan toch twee keer de weg naar doel, zij het in een oefenwedstrijd. 

De laatste tijd ging het van kwaad naar erger met De Sutter. Hij verzamelde nauwelijks speelminuten en met de komst van Hamza Hamzaoğlu, de huidige coach van Bursaspor, viel de 30-jarige aanvaller al meermaals uit de wedstrijdselectie.

Op winterstage kreeg hij dan toch nog eens zijn kans. Bursaspor won zijn oefenpot tegen tweedeklasser Altinordu met 3-1 en mocht De Sutter daarvoor bedanken. De ex-Bruggeling scoorde zijn eerste en tweede goal in het shirt van de Turkse club (zie video’s).

Aangeboden op Facebook

Toch besloot Didier Frenay, de spelersmakelaar van De Sutter, om de targetspits op Facebook te koop aan te bieden. Jawél, op Facebook! Hij plaatste op het sociale medium dat hij naar “oplossingen zoekt voor Dante (ex-Standard), Tom De Sutter (Bursaspor), Joseph Akpala (Oostende) en Nabil Dirar (Monaco).”

Frenay had echter een uitleg voor de vreemde oproep. “Voor de spelers waarvan sprake, wil ik enkel contacten leggen met het oog op de toekomst. Ik reis namelijk naar de VS voor een congres waar alle MLS-teams samen zijn. Mijn spelers zijn al wat ouder en de MLS zou op termijn interessant kunnen zijn. Maar het is zeker niet de bedoeling hen daar nu aan te bieden”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws