Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter kroont zich tot matchwinnaar met eerste goal bij Bursaspor

De Sutter kroont zich tot matchwinnaar met eerste goal bij Bursaspor

De overgang van Tom De Sutter naar Bursaspor was tot dusver allesbehalve succesvol te noemen. Maar zojuist heeft de 30-jarige ex-spits van blauw-zwart zijn eerste doelpunt voor de Turkse club gemaakt. 

De Sutter kon dit seizoen nauwelijks rekenen op speelgelegenheid, maar in het bekerduel tegen Eskişehirspor stond hij aan de aftrap. Hij speelde de hele wedstrijd en bezorgde zijn team in de 89ste minuut de overwinning door de 2-3-eindstand tegen de touwen te schieten.

De Sutter scoort winning goal tegen Eskişehirspor

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws