Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De spanningen lopen op tijdens dag 3 van Brugs FIFA-toernooi

De spanningen lopen op tijdens dag 3 van Brugs FIFA-toernooi

Naast trainingen en oefenwedstrijden is er vanzelfsprekend ook tijd voor ontspanning op winterstage. Club daagde de spelers uit voor een toernooi #GameOfRooms. Elke dag nemen 2 kamers het tegen elkaar op in een potje FIFA16. Het duo dat de wedstrijd wint, gaat door naar de wedstrijd van de volgende dag.

Op dag 3 van Game of Rooms wacht Dierckx en Vossen de zware taak om Engels en Coopman, die al twee overwinningen achter hun naam hebben staan, van hun troon te stoten. Of ze daarin gelukt zijn, merk je in onderstaande grappige video. De winnaars van vandaag spelen morgen tegen Bolingoli en Denswil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws