Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Gouden Pump: vriendin Vanaken of Storm?

De Gouden Pump vriendin Vanaken of Storm

Spannend zal het wellicht niet worden, maar op woensdag 13 januari weten we wie de Gouden Schoen in de wacht sleept. In andere categorieën zullen de verschillen dichter bij elkaar liggen, zoals bij de Gouden Pump bijvoorbeeld. Zowel de vriendin van Hans Vanaken als die van Club-huurling Nikola Storm komen in aanmerking voor de Spelersvrouw van het Jaar. 

Vorig jaar ging die eer naar Shana Sonck, de wederhelft van Gent-spits Laurent Depoitre. Deze keer bestaan de genomineerden uit: Lauren Flemings (Hans Vanaken), Bo Hulst (Nikola Storm), Eline Guillemyn (Benito Raman) en Fran Fonseca (Fernando Canesin).

Omdat beelden in dit geval zoveel meer zeggen dan woorden, zetten wij de genomineerden voor Spelersvrouw van het Jaar 2015 even op een rijtje. Eerst zie je een overzichtsfoto van de Gouden Pump-kanshebbers en vervolgens van elke genomineerde een individuele foto. Vanzelfsprekend roepen wij op om massaal op Lauren en Bo te stemmen! 🙂

1) Lauren Flemings (Vanaken)

2) Bo Hulst (Storm)

3) Eline Guillemyn (Raman)

4) Fran Fonseca (Canesin)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws