Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Boeck: “Dat zal Michel ook wel toegeven”

De Boeck: "Dat zal Michel ook wel toegeven"

Op het einde van vorig seizoen vertelde Michel Preud’homme dat hij er alles aan zou doen om de Brugse aanhang de titel te schenken. Met die ambitie is de Luikenaar dan ook aan het nieuwe seizoen begonnen. Dat denkt ook Glen De Boeck.

Vorig seizoen leek Club lang op weg naar de titel, maar uiteindelijk was het Gent dat aan het langste eind trok. Dankzij de bekerwinst tegen Anderlecht en het behalen van de Europa League-kwartfinale mag er echter met de nodige fierheid op het voorbije jaar teruggeblikt worden.

Dit seizoen is Club nog op twee fronten actief: de titel en de beker, maar de focus lijkt toch vooral op het felbegeerde kampioenschap te liggen. “Alles moet wijken voor de titel”, vertelt Glen De Boeck in Het Nieuwsblad. “Die druk legt Michel Preud’homme zichzelf ook op. Als het dit seizoen niet lukt, dan is het seizoen van Club mislukt. Dat zal Michel ook wel toegeven. En dan vertrekt hij, denk ik.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws