Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Waasland-Beveren en Club Brugge

De 11 namen bij Waasland-Beveren en Club Brugge

Zondagavond trekt Club Brugge richting de Freethiel op zoek naar drie punten. Trainers Michel Preud’homme en Stijn Vreven sturen onderstaande namen tussen de lijnen. Mét een opvallende kapitein bij blauw-zwart!

Michel Preud’homme kan tegen de manschappen van Stijn Vreven geen beroep doen op Leandro Pereira (enkel), Laurens De Bock (enkel), Abdoulay Diaby (hamstrings), Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Oscar Duarte (vanwege transfer in Barcelona).

Ten opzichte van de bekermatch in Gent vier wijzigingen: Mechele (ipv Denswil), Agu (ipv Simons), Gedoz (ipv Refaelov) en Vossen (ipv Diaby). Tuur Dierckx, die in de Ghelamco Arena in de tribune moest plaatsnemen, is er deze keer wél bij als invaller. Sebastien Delferière is de scheidsrechter van dienst.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Waasland-Beveren

Henkinet – Jans, Buatu, Coulibaly, Demir – Cissé, Moulin (c), Schrijvers – Vanzo, Gano, Langil

Bankzitters: Goblet, Moren, Maric, Destorme, Myny, M’Sila en Lumanza

Omdat Simons op de bank zit, is Vormer vandaag kapitein!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws