Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Gent en Club Brugge

De 11 namen bij Gent en Club Brugge

Club Brugge wacht donderdagavond de moeilijke taak om een goede uitgangspositie te bekomen in de Ghelamco Arena. Blauw-zwart won onder Michel Preud’homme nog nooit van Hein Vanhaezebrouck, maar schopte het in zijn laatste zeven halve finales wel áltijd tot op de Heizel.

Preud’homme kan tegen de Buffalo’s geen beroep doen op Leandro Pereira (enkel), Laurens De Bock (enkel), Oscar Duarte (met oog op transfer) en Bernie Ibini (kuitbeenbreuk). Claudemir, die tegen Moeskroen geschorst was, is er wel terug bij.

Club start met Stefano Denswil, Timmy Simons en José Izquierdo. De Colombiaanse flankaanvaller moest afgelopen weekend nog afhaken wegens ziekte. Jelle Vossen moet plaats ruimen voor Abdoulay Diaby. Bij de Buffalo’s is de meest opvallende afwezige Moses Simon. De Nigeriaan is geschorst. Vanhaezebrouck dropt nieuwkomer Wikheim meteen in de basis.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Gent

Opstelling Gent

Bankzitters Gent: Vandenbussche, Vitas, Rafinha, Coulibaly, Matton, Diedhiou, Saief en Deaux

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws