Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Moeskroen

De 11 namen bij Club Brugge en Moeskroen

Na 20 dagen zonder officiële wedstrijd gaat de Jupiler Pro League opnieuw van start. Club opent op een gloednieuwe grasmat tegen het Moeskroen van ex-trainer Cedomir Janevski. De Henegouwers hebben dringend punten nodig in de strijd tegen de degradatie, maar Michel Preud’homme verwacht van zijn manschappen dat de drie punten in Jan Breydel blijven.

Club kan tegen Moeskroen niet rekenen op de geschorste Claudemir en geblesseerden Pereira en De Bock. Duarte ontbreekt met het oog op een transfer naar het buitenland. Winteraanwinst Ludovic Butelle verschijnt meteen aan de aftrap, Sébastien Bruzzese verhuist naar de bank. Ook Porto-huurling Agu krijgt een eerste basisplaats.

Denswil, Simons en Izquierdo moeten schuiven voor Mechele, Agu en Diaby. Onze Colombiaanse flankaanvaller ontbreekt zelfs bij de bankzitters. Naar verluidt is hij ziek. Cools krijgt zijn kans op de linksachter ten koste van Bolingoli / De fauw. Scheidsrechter van dienst is Wim Smet.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Moeskroen

Vagner, Manea, Dussenne, Mezague, Oussalah, Tapoko, Marquet, Dingomé, Markovic, Frédéric en Scepovic

Wisselspelers: Rausin, Hubert, Michel, Mohamed, Tirpan, Tozé Marreco en Olinga

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws