Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Cools kent strafvoorstel voor handsbal

Cools kent straf voor handsbal

Dion Cools liep in de bekerwedstrijd tegen AA Gent al na 23 minuten tegen een rode kaart aan. Ludovic Butelle pakte echter de strafschop van Sven Kums die daarop volgde. Intussen is het strafvoorstel voor de gelegenheidslinksachter bekend.

Door de rechtstreekse rode kaart van Cools, kan hij in de competitie geschorst worden. Het Bondsparket van de KBVB vordert namelijk één speeldag schorsing vanaf 27 januari en een boete van €400.

Zo mist Cools mogelijk de thuismatch tegen Sporting Lokeren, op zondag 31 januari. Op Facebook kwam de Brugse verdediger ook nog even terug op zijn rode kaart: “Wil iedereen bedanken voor de lieve woordjes en berichtjes! #topfans”, klinkt het. Ook de spelers van Club steunden hem.

UPDATE: intussen nam Club een beslissing omtrent het schorsingsvoorstel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws