Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wil transfer Poulain uitstellen, maar andere club lijkt ermee aan de haal te gaan

Club wil Poulain, maar andere club lijkt ermee aan de haal te gaan

Club Brugge wordt al een tijdje gelinkt aan Benoit Poulain, maar zou zijn transferdoelwit wel eens kunnen mislopen. Blauw-zwart wil de 28-jarige verdediger wel, maar zou hem pas tijdens de zomer willen aantrekken.

Na de wedstrijd tussen Gent en Anderlecht was Poulain een opvallende aanwezige. Hij deed er een praatje met Hein Vanhaezebrouck, aangezien de coach van Gent nog op zoek is naar defensieve versterking. Vier dagen eerder sloeg de verdediger van Kortrijk ook al een praatje met Michel Preud’homme, op het Gala van de Gouden Schoen. Maar volgens HLN mikt blauw-zwart eerder op een zomertransfer, net als Anderlecht.

Volgens diezelfde krant zijn er twee Belgische clubs die Poulain wél tijdens de wintermercato willen aantrekken: AA Gent en KV Oostende. Erik Johansson kan immers niet overtuigen bij de Buffalo’s en mogelijk loopt het herstel van Rami Gershon niet zoals gewenst. Ook Marc Coucke & co hebben naar verluidt deze week een gesprek met de entourage van Poulain.

Als Club erin slaagt om Poulain tot een zomertransfer te verleiden, hoeven ze geen transfersom te betalen. Het contract van de Fransman loopt immers ten einde dit seizoen. Of dat echter lukt, is nog maar de vraag. Poulain gaf immers eerder al aan dat hij graag in januari al bij Kortrijk vertrekt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws