Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club vreest dat spits nog 3 weken aan de kant moet blijven

Club vreest dat spits nog 3 weken aan de kant moet blijven

Leandro Pereira blesseerde zich op de eerste dag van de winterstage aan zijn enkel en ondervindt daar nog steeds hinder van. Zijn kwetsuur blijkt nu zelfs heel wat erger te zijn dan in eerste instantie verwacht werd.

Pereira zal volgens Het Nieuwsblad nog zo’n drie weken aan de kant moeten blijven. Een exacte datum voor zijn terugkeer is er voorlopig niet, maar bij Club wordt bevestigd dat de 24-jarige Braziliaan nog een tijdje buiten strijd zal zijn.

Pech dus voor de ex-spits van Palmeiras, die normaal gesproken op winterstage te San Roque voor zijn ‘examenweek’ stond. Intussen gaat Club, al dan niet door het uitvallen van een tot dusver tegenvallende Pereira, op zoek naar aanvallende versterking. Zo werden Deniss Rakels en Joe Gallardo de voorbije dagen aan blauw-zwart gelinkt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws