Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club volgt Ivoriaanse aanvaller

Club volgt Ivoriaanse aanvaller

Leandro Pereira kon tot dusver allesbehalve overtuigen bij Club Brugge en moet op winterstage laten zien wat hij écht in zijn mars heeft. Als de Braziliaan daar niet in slaagt, gaat blauw-zwart op zoek naar een alternatief.

Pereira startte gisteren scherp aan de eerste trainingssessies en vond vlot de weg naar doel. Intussen heeft de Braziliaan echter met een pijnlijke enkel te kampen. Hij moest vandaag afhaken op training en werd namiddag naar het ziekenhuis gevoerd voor een scan.

Eén van de mogelijke alternatieven voor de ex-speler van Palmeiras is Christian Kouakou. De 24-jarige Ivoriaan, die nog in de jeugd van Anderlecht speelde, komt momenteel uit voor de Franse tweedeklasser Tours en vond dit seizoen 5 keer de weg naar doel in 14 wedstrijden. Kouakou kan ook op interesse rekenen van Engelse tweedeklasser Fulham. Dat meldt La Nouvelle République.

Enkele leuke doelpunten (en dansjes!) van Christian Kouakou

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws