Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club verliest fans aan Gent”

"Club verliest fans aan Gent"

Volgens Het Nieuwsblad moet Club Brugge stilaan beginnen vrezen dat er meer en meer supporters voor AA Gent kiezen. Gent werd landskampioen en overwinterde zelfs in de Champions League. Ook de Ghelamco Arena, de gloednieuwe voetbaltempel, maakt indruk.

Vooral jonge voetbalfans zouden wel eens meer en meer voor de Buffalo’s kunnen kiezen. “Samen met de goede resultaten is Gent erin geslaagd zich een sympathiek imago aan te meten”, schrijft de krant.

“De Vlaamse volksclub is voortaan AA Gent, niet Club Brugge”, wordt eraan toegevoegd. “Gent doet er alles aan om zijn sympathieke imago te behouden, terwijl bij Club professioneel management het nieuwe ideaal is”, klinkt het besluit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws