Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club stalt spits bij Tsjechische eersteklasser

Club stalt spits bij Tsjechische eersteklasser

De blauw-zwarte spelerskern is momenteel erg breed en het is dan ook logisch dat er heel wat Club-spelers op huurbasis actief zijn. Zo ook Valerijs Sabala, die naar verluidt andere oorden opzoekt.

De 21-jarige Sabala streek twee jaar geleden neer in Jan Breydel, maar speelde nog geen minuut voor het eerste elftal. De Letse international werd jaar na jaar uitgeleend en belandde dit seizoen bij Miedz Legnica, een Poolse tweedeklasser waarbij hij 3 keer scoorde in 9 optredens.

Volgens het Poolse 90minut zal de Brugse aanvaller het seizoen echter uitdoen bij 1.FK Pribram, de negende in de Tsjechische eerste klasse. De jonge aanvaller zou aangestuurd hebben op een vertrek bij Miedz Legnica omdat de Poolse club slechts op de elfde plaats in het klassement staat. Bij 1.FK Pribram hoopt Sabala zijn niveau op te krikken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws