Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-spelers keuren de nieuwe grasmat

Club-spelers keuren de nieuwe grasmat

Na de laatste thuiswedstrijd tegen Anderlecht was de grasmat in het Jan Breydelstadion dringend aan vernieuwing toe. Club is wat dat betreft niet aan zijn proefstuk toe. Het is immers al de zevende keer in drie jaar tijd dat het speelveld vervangen moest worden.  

Maar momenteel ligt het Brugse terrein er weer piekfijn bij. Een dag voor de match tegen Moeskroen werd er voor het eerst op de nieuwe grasmat getraind. De reacties waren unaniem positief.

Met de huidige weersomstandigheden belooft het alvast een stevige eerste test te worden voor het kersverse speelveld. Club speelt zaterdagavond om 18u tegen Moeskroen en Cercle ontvangt zondag om 15u Seraing in Jan Breydel.

Meanwhile in Jan Breydel

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws