Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club misloopt wellicht transferdoelwit

Club misloopt wellicht transferdoelwit

Club Brugge heeft tot dusver geen al te drukke wintermercato achter de rug. Victor Vazquez ruilde zijn blauw-zwarte shirt voor dat van Cruz Azul en Ludovic Butelle (Angers) en Benoît Poulain (Kortrijk) werden binnengehaald. Al zou Club graag ook nog een spits aantrekken.

Zo geraakte eerder al bekend dat blauw-zwart concrete interesse vertoonde in Deniss Rakels, die zelf aangaf dat hij onderhandelde met Club. Maar de 23-jarige spits komt wellicht niet richting Jan Breydel.

Volgens het Poolse Sportowefakty trekt Rakels immers naar Engelse tweedeklasser Reading. De onderhandelingen met de Letse international, die dit seizoen al 15 keer scoorde in 20 matchen voor het Poolse Cracovia, zouden momenteel in de laatste fase zitten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws